Magda Gessler zachwala pierogi Andrzeja Gołoty. Bokser zmienił fach?
Magda Gessler gościła niedawno na odbywającym się w USA polonijnym festiwalu Polonaise 2018. Miała tam okazję skosztować pierogów przygotowanych przez polskiego legendarnego boksera – Andrzeja Gołotę. Jego pierożki ją urzekły!
Magda Gessler była jedną z gwiazd wydarzenia pod nazwą Festival Polonaise 2018, które odbywało się w Chicago w USA. Na festiwalu zjawiło się wiele znanych osób, przedstawicieli świata sztuki, mediów czy kulinariów. Na przybyłych czekały konkursy, zabawy i wiele ciekawych atrakcji. Jedną z nich był konkurs kulinarny, w którym udział wziął polski pięściarz Andrzej Gołota.
Magda Gessler zakochała się w pierogach Gołoty
Okazało się, że bokser ulepił najlepsze pierogi, które przypadły do gustu Magdzie Gessler. Restauratorka przyznała, że po prostu się zakochała.
– Zawsze wiedziałam, że silni mężczyźni są bardzo delikatni w uczuciach. I taki jest Gołota, cudowny! Mimo swej wielkiej siły zrobił najdelikatniejszy wianuszek dziewiczy z pierogów. Brawo! Patrzył na mnie tymi swoimi oczami, że robiło to wielkie wrażenie, a do tego te jego pierogi... Zakochałam się! – cytuje gwiazdę „Super Express”.
Ciekawe, jaki jest sekret pierożków Andrzeja Gołoty. Jak zdradziła Gessler, miały kształt serduszek.
Na festiwalu w Chicago gościli także, poza Magdą Gessler i Andrzejem Gołotą, Krzysztof Ibisz, grupa Bajm z Beatą Kozidrak i wiele innych gwiazd.
RadioZET.pl/SA